Risen from the dead

Återuppstått från de döda

 

Tidigare hade jag en blogg på denna adress som jag drev helt i egen hand där jag hanterade servern och allting, men sen dog den ut och jag använde den inte längre och därför stängde jag ner servern helt.

Men för en tid sen, så kände jag att jag måste göra något med min domän som jag ägde… Och det gjorde jag!

Jag flyttade domänen över till ett webhosting-företag som jag har förmånen att arbeta med och för bara en vecka sen, så beställde jag ett webbhotellspaket från dom och bestämde mig att starta upp en blogg på nytt igen.

 

Jag vet inte hur mycket jag kommer att göra åt det, då den gamla bloggen dog ut, men förhoppningsvis, så ska jag försöka komma tillbaka och skriva lite igen.

 

Over and out
/Nils


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.