Om mig

Vem är då jag?

 

Om du inte har förstått det redan, så heter jag Nils Lundgren.

Jag är född på den åttonde dagen av årets fjärde månad och tillhör den fantastiska årgången 1990.

Växte upp i Sverige, Västerbottens län, Skellefteå Kommun, Byske och levde där oavbrutet tills dess att jag gick ut gymnasiet.

Vad har jag gjort i mitt liv?

Efter att jag avslutade min gymnasieutbildning inom IT och Design vid, den nu nedlagda, Kaplanskolan i Skellefteå, så valde jag att spendera två år i Umeå och studera Nät- och kommunikationsteknik.

Efter universitetet, så valde jag att flytta tillbaka till Byske och bodde och arbetade där i knappt 2,5 år innan jag fick ett jobberbjudande i Dorotea och har nu bott där sedan slutet av November 2013.

Vad jag arbetar som är lite svårt att beskriva, men jag brukar säga att jag arbetar med NOC och SPOC åt flera stora nationella företag (B2B). Utöver dom två stora sakerna, så gör vi även en del teknisk support direkt mot slutkunder.

Fritid?

Då jobbet tar upp stor del av min fritid, då vi har bemanning 24/7/365, så har fritiden blivit lite drabbad just nu.

Tidigare så höll jag på med innebandy (målvakt) och var som högst uppe i Division 3 i Västerbotten (2010/2011), men den karriären gick i kras på grund av en knäskada.

Nu för tiden blir det en hel del dataspel och även arbeta i bar i den mån om tid som finns då detta är något som jag tog med mig kunskaper om från universitetstiden.

 

Jag skulle väl säga att det är jag!

Har du någon fråga, skriv den i en kommentar nedan, så ska jag försöka besvara den och kanske lägga in den permanent på denna sida.

 

Ha det så bra

Nils Lundgren